Line G. - Lektiehjælp

8260 Viby J
Timeløn:
kr. 200,-
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
26 år
Bruger siden:
17/11-2021

Lærerstuderende søger arbejde

Hej! Mit navn er Line, jeg er 25 år gammel, og jeg læser på 2. årgang på læreruddannelsen i Aarhus. Jeg leder efter et fleksibelt studiejob hvor jeg kan få lov til at bruge nogle af de ting vi lærer på uddannelsen. Mine undervisningsfag på uddannelsen er Engelsk, Samfundsfag og Musik, men alt efter elevens alder og behov kan jeg også hjælpe i de andre fag i skolen.

Jeg har to års erfaring med privat lektiehjælp for en pige der nu går i 1g i gymnasiet. Vi har haft stort fokus på matematik, eksamener, og jobsøgning, og disse er nogle gode eksempler hvor min baggrund som politisk aktiv og egne erfaringer fra praktik er rigtig gode.

Derudover har jeg studeret Spansk i et år på universitetet, og haft Musik, Engelsk og Matematik som linjefag i gymnasiet.

Som nævnt har jeg også været politisk aktiv i fem år, og har igennem mit virke som kampagnefrivillig og afdelingsleder fået en masse værktøjer som blandt andet har hjulpet mig til at blive dygtig til at debattere (både verbalt og skriftligt), holde taler, og fremlægge og facilitere workshops for politisk aktive unge. Så hvis du kunne have brug for træning inden for et af de emner vil jeg hellere end gerne gøre hvad jeg kan for at hjælpe.

Jeg er åben for midlertidige eller sæsonbestemte muligheder som fx. eksamenshjælp eller noget lignende.

Jeg håber på at høre fra jer!

Kvalifikationer

To år som privat lektiehjælp for udskolingselev/gymnasieelev
Fem års erfaring med offentlig tale, facilitering af workshops (både med politiske emner og organisatoriske)
Jeg går på anden årgang på læreruddannelsen og får derigennem en masse værktøjer
Jeg har deltaget i “Det rullende gymnasium”, hvor vi i 2.g tog ud til nogle folkeskoler og underviste dem i musik og engelsk

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Line G.'s kontaktoplysninger.