Jessica M. - Lektiehjælp

5250 Odense SV
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
24 år
Bruger siden:
17/3-2021

Lektiehjælp i engelsk tilbydes online og fysisk

Har I problemer med hjemmeundervisningen? og har Corona gjort, at I kunne bruge en ekstra hånd til dit barns lektier? Eller har du selv brug for hjælp til eksamensforberedelse eller korrekturlæsning af SRP? Hej med jer! Jeg hedder Jessica, og jeg er en 21-årig universitetsstuderende, som tilbyder både online og fysisk studiehjælp.

Er det dét engelske, som ikke altid giver mening? Hvad enten det er udtalelsen, det skriftlige eller ordforrådet som har brug for et ekstra boost, så kan jeg hjælpe dig. Du vil få en mentor, som er flydende i sproget og kender alt til ‘ de danske fejl ‘, der kan drille, når man lærer et nyt sprog. Derudover, er jeg blevet yderst bekendt med forberedelse, strukturering og formalia af større skriftlige opgaver og projekter. Så hvad enten I har brug for hjælp på folkeskole- eller gymnasieniveau, kan jeg tilbyde en sparringspartner i engelsk.

Kvalifikationer

Jeg dimitterede fra den gymnasiale uddannelse International Baccalaureate i 2018, hvorefter jeg tog et år til Holland for at læse international business administration på Tilburg University. Jeg er nu tilbage i Odense og er pt. i gang med min bachelor i erhvervsøkonomi - erhvervssprog, negot engelsk.

Omtale af Jessica M.

16. apr. 2023

Har sendt sms og mail.. fik ikke kontakt . Mail findes ikke .. fik aldrig svar.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jessica M.'s kontaktoplysninger.