Kostas V. - Lektiehjælp

3000 Helsingør
Timeløn:
kr. 200,-
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
28 år
Bruger siden:
7/2-2023

Lektiehjælp til en overkommelig pris

Fag:
Jeg kan hjælpe med matematik og fysik helt op til A på gymnasialt niveau, samt matematik og de naturfaglige fag på folkeskole niveau. Jeg hjælper gerne både med generel forståelse, afleveringer, opgaver, eksamensforberedelse, cas-værktøjer mm. Jeg gør meget ud af at finde ud af hvilke behov eleven har, og arbejder ud fra det.

Konceptet:
Jeg tilbyder lektiehjælp i et transparent koncept, hvor der er ingen binding og ingen skjulte detaljer med småt. Man kan sagtens aftale et længere forløb, men der er ingen bindinger, og man kan afbryde et forløb efter hver time. Jeg går inden for åben kommunikation og fleksibilitet.

Pris:
Jeg giver gerne privattimer, men man må gerne være en gruppe op til 5 – det koster ikke ekstra.

Jeg tilbyder 2 slags timer:

– Lektiehjælp med eget materiale. Her skal eleven selv have materiale med (evt. i form af lektier, opgaver el.lign.), og jeg hjælper ud fra det materiale.
Pris.: 200,- pr. time.

– Lektiehjælp, hvor jeg medbringer eget materiale. Her skal eleven meddele (senest 24 timer før) om hvilke emner/spørgsmål/opgaver der ønskes at blive gennemgået, og jeg bruger 60 minutter inden timens start, på at forberede oplæg/uddybe spørgsmål mm.
Pris.: 300,- pr. time.

Kvalifikationer

Mit navn er Kostas, og til dagligt læser jeg fysik på Københavns Universitet. Det at jeg selv er studerende ser jeg som en kæmpe fordel i min tutor arbejde, da jeg nemmere kan relatere til de udfordringer de andre studerende oplever. Det giver mig mulighed for at forklare stoffet på en mere håndgribelig måde. Jeg har undervist både privat, men også på en ungdomsskole, og jeg har mere end 7 års erfaring med dette. Jeg afsluttede mit gymnasieforløb med det højeste snit på hele årgangen, og derfor stoler jeg på mine kompetencer som tutor.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Kostas V.'s kontaktoplysninger.