Anne Mette W. - Lektiehjælp

2740 Skovlunde
Timeløn:
kr. 240,-
Arbejdsradius:
400 km.
Alder:
51 år
Bruger siden:
18/1-2024

Energifyldt lektiehjælper

Jeg er uddannet Cand. Ling. Merc. i engelsk fra CBS og har en uddannelse inden for HR. Jeg har haft mit eget HR bureau i 9 år, men har nu lukket virksomheden.
Jeg kan godt lide at lære fra mig, og jeg er god til det. Jeg fortæller tingene på forskellige måder, som gør det nemmere at lære. Jeg bruger også coaching for at motivere eleven og få denne til at tro mere på sig selv, og så er det vigtigt, at vi fejrer succeserne. Jeg tilbyder også korrekturlæsning på diverse større opgaver på både dansk og engelsk.

Kvalifikationer

jeg har undervist i forskellige sammenhænge bl.a. i engelsk og italiensk på aftenskole samt jobsøgende i, hvordan de skriver en god ansøgning, og så er jeg er en erfaren lektiehjælper,
Men det, jeg er mest stolt af er, at jeg har undervist min datter i matematik. Da hun skulle op i 3. kl., fandt jeg ud af, at hun intet havde lært i matematik, og jeg satte mig for, at hun skulle undervises af mig 2 timer hver dag 3 uger i sommerferien.
Da hun startede efter sommerferien kunne hun mere, end sine klassekammerater, og selv om hun syntes, det havde været hårdt at gå i skole i sommerferien. voksede hun både med mere selvtillid og som menneske.
Nu går hun i 8. kl. og har ikke haft problemer med matematik siden. Den oplevelse vil jeg gerne give videre til andre skolebørn, der kæmper med nogle fag i skolen.

Omtale af Anne Mette W.

30. jan. 2024

Anne Mette er en fremragende tutor, min datter på 14 er vild med at arbejde med hende. Min datter lærer en masse og er i virkelig godt humør hver gang hun har haft besøg af Anne Mette.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Anne Mette W.'s kontaktoplysninger.