Morten D. - Lektiehjælp

1862 Frederiksberg C
Timeløn:
kr. 190,-
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
50 år
Bruger siden:
20/9-2021

Erfaren matematiklærer tilbyder hjælp med afsæt i dine udfordringer

Der er forskel på at forstå stoffet selv og at kunne formidle stoffet til andre. Derfor er der også stor forskel på om du vælger en studerende som tutor eller en erfaren lærer der forstår at tilpasse fremstillingen til dig og dine udfordringer.

Jeg har undervist i 20 år og sideløbende som privatlærer i 15 år. Jeg har kendskab til stoffet og fra mit arbejde som censor ved jeg også hvad der lægges vægt på i både skriftlige og mundtlige prøver i matematik.

Jeg er blevet kaldt "den autentiske" lærer af censor til Pædagogikum. Det bygger på naturlige gode formidlingsevner og ikke mindst evnen til at tage afsæt i den enkelte elevs forudsætninger. Mange blokerer på forhånd for relativ enkle emner fordi de har dårlige oplevelser med faget i bagagen men det er min oplevelse og erfaring at alle kan lære matematik når vi finder den måde som passer dig bedst.

Ring eller skriv så kan vi tale om mulighederne og finde en model der passer til dig. Vi kan mødes hos dig eller på Hovedbiblioteket i københavn hvis du foretrækker.

Kvalifikationer

Jeg har undervist i 20 år og sideløbende som privatlærer i 15 år. Jeg har en universitetsgrad i matematik og en mastergrad i Professionel kommunikation. Så jeg kan også hjælpe med korrekt sprog og råd til god formidling.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Morten D.'s kontaktoplysninger.