Gustav F. - Lektiehjælp

2200 København N
Timeløn:
kr. 250,-
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
22 år
Bruger siden:
9/12-2023

Lektiehjælp tilbydes til elever både i folkeskole såvel som gymnasie

Jeg tilbyder lektiehjælp, hjælp til afleveringer og i øvrigt anden faglig hjælp til elever i folkeskole eller gymnasiet. Jeg underviser i alt fra matematik og kemi, til samfundsfag og danske. Jeg har stor erfaring med privat undervisning og eksamenshjælp i blandt andet matematik, samfundsfag, dansk og engelsk. Jeg kan som udgangspunkt undervise i alle fag på folkeskoleniveau, og mange fag på STX og HHX - matematik, dansk og samfundsfag på A niveau.

Jeg tilbyder online undervisning, hvorfor din geografiske placering ikke skal forhindre dig i kompetent lektiehjælp.

Kvalifikationer

Jeg er 21 år gammel og studerer Økonomi ved Københavns Universitet. Jeg blev i sommeren 2021 student fra Virum Gymnasium, med blandt andet matematik og samfundsfag på A-niveau. Jeg afsluttede gymnasiet med et snit på 11,5, hvilket vidner om min seriøsitet omkring god undervisning. Jeg underviser i alt fra matematik og kemi til samfundsfag, dansk og retorik.

Undervisningen vil altid tage udgangspunkt i elevens specifikke behov, ønsker og mål inden for emnet. Jeg vil altid møde eleven der hvor han/hun befinder sig undervisningsmæssigt netop nu, og sammen ligger vi en plan, for det videre undervisningsforløb.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Gustav F.'s kontaktoplysninger.