Amanda B. - Lektiehjælp

8200 Aarhus N
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
2 km.
Alder:
24 år
Bruger siden:
6/3-2023

Tålmodig lektiehjælper tilbyder hjælp i folkeskole- og gymnasieniveau

Hej!
Mit navn er Amanda, og jeg vil monster-gerne hjælpe dig, med dét der kan være lidt svært - imens vi forhåbentligt har det sjovt. Jeg tilbyder hjælp i folkeskole- såvel som gymnasieniveau, i div. fag indenfor humaniora.
Jeg studerer pt. Nordisk Sprog og Litteratur på Aarhus Universitet på 6. semester, og kan derfor tilbyde kyndig hjælp indenfor dansk. Derudover kan jeg også være behjælpelige i fag som engelsk, spansk, religion og historie. Jeg havde fagene på hhv. A-niveau og B-niveau, alle afsluttet med karakterer på 10 eller 12.
Jeg er en imødekommende ung kvinde, der holder af, at lære fra mig. Derudvoer har jeg har tidligere arbejdet som pædagogmedhjælper, hvilket lærte mig, at tålmodighed er en dyd, samt altid at møde mine medmennesker, uanset alder, i øjenhøjde.

Kvalifikationer

Jeg har endnu ikke arbejdet som lektiehjælper, men har, gennem mine mange år i uddannelsessystemet, lært diverse formidlings- og undervisningstilgange i sammenhæng med gruppe- og projektarbejde. Jeg holder af at lære fra mig, og vil tilpasse hjælpen til den enkelte.
Derudover har jeg i efterårssemesteret 2022 været mentor for en gruppe af nye studerende på min uddannelse, hvor jeg har et tilhørende mentorbevis. Jeg organiserede møder for de nye studerende, hvor jeg bestræbte mig på, at skabe et trygt rum hvori, de b.la. også kunne søge hjælp fra mig ift. det faglige.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Amanda B.'s kontaktoplysninger.