Andreas Birk O. - Lektiehjælp

8000 Aarhus
Timeløn:
kr. 200,-
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
26 år
Bruger siden:
18/5-2022

Ung mand med bred faglig interesse og gode formidlingsevner

Mit navn er Andreas, og jeg er klar til at hjælpe dig med at blive klogere, mens vi (forhåbentlig) har det sjovt! Med mange års flittig skolegang og en veloverstået studentereksamen bag mig vil jeg glæde mig til at diskutere de mest drilske emner med dig – fra de humanistiske fag som dansk, engelsk og tysk til de naturvidenskabelige som matematik, kemi og fysik.

Jeg har altid været god til at møde nye mennesker, og socialt samvær er noget jeg sætter stor pris på. I gymnasiet engagerede jeg mig meget i min skolegang og i klassemiljøet: Jeg modtog blandt andet et legat af skolen for at deltage aktivt i at skabe en god klasserumskultur. Derudover dyrker jeg meget musik i min fritid, hvor jeg spiller klaver, saxofon og guitar. Jeg er flittig og engageret i mit nuværende studie på Aarhus Universitet, hvor jeg er nået til 5. semester af min bachelor i filosofi.

Jeg hjælper primært på gymnasialt niveau.

Kvalifikationer

Jeg vil særligt kunne byde ind med følgende erfaringer og kompetencer:

- Erfaring med formidling fra tidligere job som lærervikar på Forældreskolen og lektiehjælper på Aarhus Katedralskole
- Dybdegående kendskab til faglige programmer som: Microsoft Office pakken, Geogebra, Nspire, Sibelius, Googles online programmer
- Stort fagligt overskud: Karaktergennemsnit på 11,6 fra gymnasiet

Anbefaling fra Forældreskolens viceskoleleder:
”Det har i hele ansættelsesperioden været kendetegnende, at Andreas med stort engagement og høj faglighed har løst sine opgaver. […] Vi har oplevet Andreas som pligtopfyldende, punktlig og ansvarsfuld […] Han formår at balancere arbejdet med lige dele faglighed og humør.”

Anbefaling fra Aarhus Katedralskoles uddannelsesleder:
”Andreas har forvaltet opgaven [som lektiehjælper] på bedste vis: Han er imødekommende og hjælpsom og har med sin faglige dygtighed og pædagogiske tilgang været til stor hjælp for eleverne. Jeg kan varmt anbefale Andreas til lignende opgaver.”

Jeg kan kontaktes på mail eller facebook

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Andreas Birk O.'s kontaktoplysninger.