Mads H. - Lektiehjælp

5220 Odense SØ
Timeløn:
kr. 120,-
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
25 år
Bruger siden:
8/1-2023

Ung, energisk og smilende lektiehjælper for børn og unge i alle aldre

Hej, mit navn er Mads. Jeg er en energisk, smilende og engageret person, som brænder for at undervise.

Jeg er netop blevet færdig med en supplerende overbygning på min HF. Med den vil jeg søge ind på læreruddannelsen på UCL til september. Indtil da søger jeg dog et job som lektiehjælper, hvor jeg kan få erfaring inden for det, som jeg allerhelst vil, netop at undervise.

Som underviser er det vigtigste for mig, at eleverne rent faktisk bliver bedre i skolen. Alt for ofte ser man, at nogle elever i klassen bliver "glemt", og det lykkes sjældent at få samlet dem op igen - dét vil jeg gerne lave om på.
Som underviser har jeg først og fremmest altid fokus på elevens behov. Derfor forsøger jeg også altid at tilrettelægge undervisningen så vidt som muligt efter det. De skal rent faktisk kunne se meningen og sammenhængen i det, de lærer, så disse kompetencer også kan hjælpe dem udfolde sig i deres liv udenfor skolen.

Jeg har altid været overbevist om, at man lærer bedst, når man har det sjovt. Når skolen ikke rent faktisk føles som skolen. Dette bærer min undervisningsfilosofi også enormt stort præg af. Jeg er selv ung og interesserer mig meget for både musik, sport, gaming, YouTube og lignende. Så om du hedder Marcus på 20 år eller Freja på 10, så er jeg helt sikker på, at eleven og jeg nok skal få et fantastisk forhold og samarbejde, hvor der også altid vil være tid og plads til snak om andet end bare det faglige.

Jeg har et stort fagligt niveau i de fleste fag og har desuden også gode pædagogiske kompetencer, som helt sikkert vil fungere som et kæmpe plus ifm. arbejdet.

I øjeblikket arbejder jeg som sagt som selvstændig uden nogen fast vagtplan, og jeg kan derfor stå til rådighed 24/7.

Jeg er klar til at starte hurtigst muligt og kommer med glæde til samtale.

Kvalifikationer

Jeg har tidligere været frivillig i Red Barnets læringscafé, men måtte desværre efter kort tid stoppe, da læringscaféen aldrig tog fart.
Derudover er jeg også ansat som lektiehjælper hos GoTutor.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mads H.'s kontaktoplysninger.