Søren U. - Lektiehjælp

4600 Køge
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
Efter aftale
Arbejdsradius:
35 km.
Alder:
66 år
Bruger siden:
7/11-2018

Matematik - Grundig lektiehjælper er klar til at hjælpe dig med Matematik

Undervisning i matematik, op til 9. kl. afgangseksamen, plus 10.kl., samt Gymnasium og HF på C-niveau.
Jeg har hjulpet adskillige unge med at forstå den matematik, de har så svært ved i det daglige. Jeg har mange tilgange til det matematiske, herunder ikke mindst, at gøre det hele meget mere logisk, samt kunne visualisere rigtigt meget af det. Jeg vil nemlig gerne have, at du bedre forstår matematikken, for på den måde, bliver du langt mere sikker i, hvordan du løser de forskellige opgaver, når du møder dem.

Mange har bl.a. vanskeligt ved ligninger, brøkregning, procent, og decimaler, men det får vi fint styr på sammen.
For dig er det måske helt andre ting, du behøver hjælp til, og det får du af mig.

Kvalifikationer

Jeg har erfaring gennem mere end 10 år, både med undervisning i folkeskolen, og med specialopgaver, rettet
i forhold til 9.kl. afgangseksamen i matematik.

Jeg har løftet mange elever til et højere niveau, både i skolen, og som privatlærer, og det kan jeg også hjælpe dig med, hvis du oprigtigt er interesseret i at blive bedre til faget.
Jeg gør det her, fordi jeg ved, at matematik er noget mange bøvler med, og når det fylder så meget tid i skemaet på skolen, og når det er nødvendigt med gode karakterer i faget, for at komme videre med din uddannelse, så lad os få gjort noget ordentligt ved det.....
Så hvis du er klar, så lad os komme i gang.
Du, eller dine forældre kontakter mig på mail eller på mobilen, og så finder vi ud af det derfra.
Mine undervisningstimer er på 60 minutter, ofte tager vi 2 timer ad gangen, når vi mødes, og min transport og forberedelse er indregnet i prisen.

Omtale af Søren U.

6. feb. 2024

Der var kontakt efter et par dage. Han er super sød og gør matematik sjovere. Vores søn har DLD hvilket Søren tager rigtig fint selvom han ikke tidligere har arbejdet med børn med DLD. Indtil videre går det godt med vores søn og vi vil fortsætte samarbejdet med Søren.

20. maj 2020

Den allerbedste anbefaling herfra. Søren er en dygtig matamatik underviser, rolig, stabil og meget arrangeret. Vore drenge har være glade for undervisningen, det har givet dem en skub i den rigtig retning og et bust til selvtilliden. Vi kan 100 % anbefale Søren, som i kan være trygge ved og som helt sikker får løftet niveauet og selvtilliden. Vi vil til hver en tid kontakte Søren igen, hvis der bliver brug for det.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Søren U.'s kontaktoplysninger.