Thomas B. - Lektiehjælp

9381 Sulsted
Timeløn:
10 kr. i minuttet
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
46 år
Bruger siden:
18/9-2022

Matematik efter dit barns hoved - Første gang online gratis.

Mit navn er Thomas, og jeg underviser til daglig i matematik på et heldagstilbud for unge, der har det svært i skolen.

Privat underviser jeg alle klassetrin fra 4. til 10. klasse.

Typisk bruger jeg 20-30 minutter på at lære mine elever enten at gange, dividere eller regne med procenter eller brøker.

Jeg underviser primært online (med mindre I bor i området). På den måde skal du og dit barn ikke tænke på transport i en hverdag, som i forvejen godt kan presse de unge mennsker på deres tid.

Jeg har altid "elevens briller på", når jeg underviser. Det betyder, at jeg på kort tid er god til at hjælpe eleven til at rykke sig fremad hurtigere, end mange tidligere har været vant til.

På samme måde vil jeg også gerne hjælpe dit barn.

Mine specialer er undervisning i:
- Gange
- Division
- Procenter
- Brøker

En lektion kan vare alt lige fra 15-60 minutter. Det mest almindelige er 20-30 minutter.

Prisen er 10 kr. pr. minut.

I løbet af lektionen klæder jeg dit barn på til selv at kunne arbejde videre med stoffet. Det betyder, at der ofte går 2-4 uger mellem undervisningerne - men det er selvfølgelig forskelligt fra barn til barn.

Samtidig får dit barn rigeligt med materiale, som han eller hun kan øve sig på og udvikle sig med mellem undervisningerne.

Den første lektion (30 minutter) er gratis. På den måde kan dit barn tage stilling til, om han eller hun, om vi er et undervisningsmæssigt match, uden at du løber nogen økonomisk risiko.

Kvalifikationer

Min erfaring har lært mig, at børn lærer forskelligt. Meget forskelligt. Men at der i folkeskolen ofte kun er ressourcer til at undervise hele klassen på én måde.

Jeg tænker, det måske også er dit barns erfaring?

Jeg tror på, at alle børn gerne vil gøre det godt!

Men jeg ved også at mange har det svært, fordi lige netop deres læringsstil ikke rammes i klasseundervisningen - og det gør det svært for barnet at tage stoffet til sig.

Jeg tager derfor en tilgang til matematikken, som enten er meget:

- visuel
- fortællende
- praktisk
- kropslig
- eller kombinerende!

Nogle børn har brug for at sidde stille - men samtidig bruge deres hænder frem for deres ører. Andre børn har brug for at røre sig og bruge deres kroppe, mens de lærer.

Behovet varierer meget fra barn til barn.

Hvis jeg spurgte dig om de 3 primære udfordringer i skolen, som står i vejen for dit barns læring, hvad ville du mon da fortælle om?

Ofte føler børn et mindreværd og en manglende selvtillid - bare fordi de aldrig helt fik knækket koden på matematikken.

Hvis dit barn kender den følelse, er han eller hun ikke alene. Det er helt almindeligt. Og den følelse vil jeg gerne være med til at vende til succesoplevelser.

Det første 30 minutter er som ovenfor nævnt gratis, så tøv ikke med at tage fat i mig og fortælle mig, hvad jeg kan hjælpe jer med.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Thomas B.'s kontaktoplysninger.