Sinthuja V. - Lektiehjælp

5260 Odense S
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
37 år
Bruger siden:
13/8-2018

Erfaren og pædagogisk underviser tilbyder lektiehjælp

Foretrækker at hjælpe i de sundhedsfaglige fag, da jeg har solid erfaring på det område.
Matematik, fysik, kemi, dansk, engelsk og rette opgaver.

Kvalifikationer

Afsluttet matematisk gymnasium med et godt gennemsnit, uddannet sygeplejerske og har arbejdet i psykiatrien i 11 år. Har desuden undervist på Sosufyn og er i gang med at skrive mit speciale, så jeg snart kan komme ud med en kandidatgrad og undervise på de lange videregående uddannelser.
Har god erfaring med undervisning til børn, der er ordblinde og/eller har udfordringer i forhold til indlæring.
Jeg stiller store krav til mig selv som underviser og opleves af andre som pålidelig, punktlig, meget rolig og har en god tilgang til at få de svære emner til at blive overskuelige og forståelige.
Har haft 5 faste forløb, som klarer sig godt og har fået et godt forhold til lektier og er glade for at komme i skole igen. Jeg tager som regel en god samtale med eleven og forældrene (hvis dette ønskes) og så lægger vi sammen en plan for forløbet.

Omtale af Sinthuja V.

19. jan. 2021

Sinthuja kommer fast 2 gange om ugen. Hun hjælper vores datter på 15 år med matematik. Sinthuja er rigtig god til at snakke med en og har fået min datter til at stole mere på sig selv. Hun er rigtig god til at forklare det på en god og forstående måde.. Efter kun 3-4 måneder er hun rykket to karakter op i matematik, ved hjælp af Sinthuja. Sinthuja er altid rigtig sød og smilende. God anbefaling herfra.

25. juli 2020

Sinthuja er fast lektiehjælp hjemme hos os 2 gange om ugen. Hun hjælper vores 12-årige dreng som har svært ved matematik. Hun er meget meget dygtig, rolig og er virkelig god til at forklare ham det på en måde som han forstår. Hun er der altid til tiden og man kan altid tale med hende, hvis man skal ændre en aftale. Vores søn elsker hende, hun er sjov, rolig og meget god til børn. Hun er meget stabil og vores dreng får meget bedre udtalelser fra hans lærerer. Også i andre fag. Hun har lært ham at hvordan det er bedst at lave lektier hver dag og nu gider han godt. Vi er utrolige glade for hende... hun er så sød og hun har hjulpet os så meget ❤

25. juni 2020

Sinthuja har været en fantastisk hjælp for mig. Hun har hjulpet mig i faget matematik, som ellers er et fag jeg ALDRIG troede, at jeg skulle komme til at forstå. Jeg var overbevidst om, at ingen kunne lære mig det, men så mødte jeg Sinthuja. Hun er enormt dygtig og har en helt fantastisk pædagogisk måde, at lære fra sig på. Hun opfatter hurtigt hvilken måde man lærer bedst på, og tilretter derefter undervisning efter det. Hun er tålmodig, sympatisk, rolig og dygtig. Jeg vil klart anbefale Sinthuja, og hvis jeg nogensinde skulle få brug for hjælp til et fag igen, så er jeg slet ikke i tvivl om hvem jeg ville kontakte. Sød og dejlig person som jeg vil komme til at savne :-)

23. juni 2020

Vi fik brug for lektiehjælp i sidste øjeblik, da vi fik at vide min søn skulle til en optagelsesprøve til STX ugen inden han skulle op. Pga. corona tiden havde der ikke været meget undervisning. Vi kontaktede Sinthuja hun vendt tilbage med det sammen og fandt 5 timer i hendes kalender i den korte tid. Min søn var meget nervøs, Sinthuja vejlede ham i, hvordan prøven ville se ud og trænede ham i de spørgsmål der godt kunne dukke op. Ikke nok med hun trænede med ham, har hun også fået ham til at falde til ro. Hun er utrolig pædagogisk og rigtig god til at skabe ro. Hun fik min søn til at falde til ro og byggede hans selvære op. Hun kontaktede os også efter prøven og viste interesse omkring hvordan forløbet var gået. Vi har været rigtig glade for hende og vil uden tvivl kontakte hende igen hvis dette skulle være nødvendigt.

4. juni 2020

Sinthuja har været helt uundværlig for mig! Hun har en utrolig bred viden, indenfor forskellige fag. Hun Har både hjulpet mig i biologi og i engelsk. Det er meget tydeligt, allerede ved første møde - at Sinthuja er vant til at undervise. Hun har en fantastisk struktur, og er enormt god, til at finde den røde tråd. Om det så enten gælder en aflevering, fremlæggelse eller eksamen. Sinthuja har en evne til, at være meget mere end en ‘hjælper’. Hun får én til at slappe af, uanset om det er et fag man er tryg i, eller det modsatte. Derudover er hun meget pædagogisk, hun gentager gerne, på forskellige måder - og går kun videre, når hun er sikker på det er blevet forstået. Oveni det, så er Sinthuja utrolig fleksibel, hun gør virkelig alt hvad hun kan, for at hjælpe på de ønskede dage og tidspunkter. Sinthuja er så varm og kærlig en person, så derfor skal hun selvfølgelig, have min varmeste anbefaling!!

13. mar. 2020

Hej Sinthuja. Vores datter, Sofie Elifay, har valgt at skrive SRP i fagene dansk og samfundsfag med udgangspunkt i Maja Lee Langsvads bog: Find Holger Danske. Emnemæssigt bliver det overordnede tema individets udvikling sammenholdt med adoptionsmiljøets kritik af transnationale adoptioner. Er det en opgave, du har interesse i og mulighed for at coache, er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil 30430775. Med venlig hilsen Gönül & Folmer

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sinthuja V.'s kontaktoplysninger.