Sarah F. - Lektiehjælp

9000 Aalborg
Timeløn:
175 kr
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
23 år
Bruger siden:
17/12-2018

Lektiehjælper - i hverdagen og i ferier!

Jeg kan tilbyde undervisning i hverdagen og eventuelt mere intensive forløb i ferier (fx sommerferien).

Jeg går på læreruddannelsen i Aalborg, hvor jeg lige nu har dansk og idræt. Jeg vil derfor være behjælpelig med undervisning i dansk og idræt, men jeg kan også undervise i andre fag! Kontakt mig for mere info :-)

Jeg vil i samarbejde med eleven forsøge at finde de rigtige læringsmetoder for ham/hende, så læringsudbyttet bliver så stort som muligt.

Kvalifikationer

Gennem læreruddannelsen har jeg allerede tilegnet mig en masse kompetencer, jeg kan bruge som underviser i praksis. Jeg har erfaring med at undervise andre fra både praktik på uddannelsen og et tidligere job som lærervikar. Jeg forstår samtidig vigtigheden af, at eleven forstår formålet med det, han/hun skal lære. Uddannelsen har desuden givet mig kendskab til forskellige motivations- og læringsmetoder samt teorier bag.

Derudover er jeg gennem en kortere coachuddannelse blevet inspireret til at anvende en coachende tilgang, når det giver mening. Gennem coachuddannelsen er jeg desuden blevet skarp på at opsætte mål i samarbejde med eleven.

Omtale af Sarah F.

26. nov. 2019

Svarede tilbage på mail, at hun ikke kunne have flere timer. Var sød og henvise til kollega, som vi har lavet aftale med. Tak Sarah

26. nov. 2019

Svarede tilbage på mail, at hun ikke kunne have flere timer. Var sød og henvise til kollega, som vi har lavet aftale med. Tak Sarah

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sarah F.'s kontaktoplysninger.