Rosita M. - Lektiehjælp

2870 Dyssegård
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
18 år
Bruger siden:
26/3-2020

Smilende og åben lektiehjælper til børn fra 0.-7. klasse

Mit navn er Rosita, og jeg tilbyder lektiehjælp til dit barn som går i 0.-7. klasse. Jeg er netop startet i 1.g på Niels Brock, Det Internationale Gymnasium, og jeg afsluttede 9. med et snit på 10.5. Min spidskompentence og yndlingsfag er matematik, dansk, engelsk, samfundsfag og geografi, men der er intet fag jeg ikke vil kunne hjælpe i. Jeg har ikke tysk, men fransk, så derfor vil det være svært for mig at hjælpe i tysk.
Timeløn kan vi selvfølgelig altid tale om; det skal være fair for begge parter.
Jeg får at vide at jeg er meget moden af min alder, og derudover er jeg også meget pædagogisk anlagt, så alle forstår hvad jeg mener.
Jeg er et stort ordensmenneske (specielt når det kommer til lektier og skole), så jeg har altid styr på mine ting, hvilket jeg vil gøre mit bedste for at videreføre til dit barn, så han/hun i fremtiden f.eks. kan blive mere selvstændige, hvad angår lektier (hvis det ønskes selvfølgelig).
Jeg nyder at lære fra mig, og hjælpe andre til at forstå bedre, samt høre yngre børns inputs og tankegang.

Kvalifikationer

Jeg har og laver stadig lektiehjælp.
Jeg hjælper ofte mine to brødre i 6. og 7. klasse med deres lektier (også da de var yngre), men udover det har jeg ikke som sådan erfaring i decideret lektiehjælp.
Jeg har også erfaring med børnepasning, både for min familie og fremmede, så det vil jeg evt. også kunne hjælpe med.

Omtale af Rosita M.

22. sep. 2020

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Rosita M.'s kontaktoplysninger.