Nicoline Vinding M. - Lektiehjælp

9000 Aalborg
Timeløn:
kr. 69,-
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
22 år
Bruger siden:
7/10-2021

Frisk lektiehjælper søger arbejde

Jeg tilbyder lektiehjælp med fokus på elevens indlæringsbehov og individuelle situation. Min passion er at yde hjælp som understøtter udvikling i små og store sammenhæng.

Kvalifikationer

Jeg har en naturvidenskabelig baggrund og læser landinspektør videnskab på AAU.
Jeg har tilmed været hjælpetræner/træner i gymnastik (børn i alderen 3-6) og selvforsvar (børn i alderen 8-14).
Jeg har erfaring som lektiehjælper og passet børn mange gange og helt op til 4 på en gang. Jeg kan lave mad, sy, strikke, hjælpe med skuespil og dramaundervisning, samt de naturfag og tekniske fag jeg har været igennem.
På universitetet har jeg gennemført og bestået Lineære Algebra, Calculus, GIT (Geografisk Informationsvidenskab og Teknik), PBL (Problem Baseret Læring).
Jeg har haft Geovidenskab som studieretning i gymnasiet, med matematik A, Kemi B og så havde jeg italiensk A.
Jeg har stor fokus på indlæringsmetoder da vi alle er forskellige og det derfor er vigtigt at tage højde for den individuelle læring.
Jeg har et 12-tal i kost og sundhed på 10. Klasses niveau fra mit år på efterskole som bestod af en afleveret rapport med emnet råvarer i sæson og en 3 retters menu med afsæt i rapporten.
Jeg havde et sabbatår, hvor jeg arbejde som landmåler assistent for et forsyningsselskab og tog et højskole ophold i udlandet med undervisning i personlig udvikling og kommunikation.
Jeg er eventansvarlig hos Studentersamfundet og menigt bestyrelsesmedlem.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Nicoline Vinding M.'s kontaktoplysninger.