Mathilde D. - Lektiehjælp

9200 Aalborg SV
Timeløn:
kr. 110,-
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
20 år
Bruger siden:
13/1-2019

Frisk og venlig lektiehjælper søger job

Jeg tilbyder at forbedre dig eller dit barn inden for forskellige faglige kompetenceområder, og er klar med hjælp til afleveringer og normale hverdags lektier. Jeg er derudover, også klar på at hjælpe min elev med lidt ekstra forståelse og udbyggelse inden for et fag. Andet indlæring er jeg helt klar på, og har mulighed for stort set alt.
Jeg har personlig forståelse for frustration og ærgrelse i sammenhæng med skole og uddannelse, hvilket er hovedgrunden til, at jeg så gerne vil være en personlig støtte for andre i en lignende situation :-)

Kvalifikationer

For nuværende afholder jeg 1. sabbatår i Aalborg, da jeg i sommeren 2020 afsluttede 3 år STX Aalborg Katedralskole. Her var jeg på biologi/kemi linjen med 5 A-fag: Engelsk, Matematik, Biologi, Historie og Dansk.
Jeg har før dette gået i folkeskolen Sofiendal, og efterfølgende på efterskole i Nordjylland. I min tid i gymnasiet har jeg ofte støttet klassekammerater mm. gennem skoleforløb, forberedning til eksamen samt ekstra undervisning efter behov. Jeg syntes at det er fedt, at kunne hjælpe andre med at opnå deres mål og forbedre sig. Samtidigt er den en lærerig oplevelse for mig selv, da jeg ligeledes tager del i det faglige materiale og forbedre mine kompetencer.

Omtale af Mathilde D.

9. mar. 2021

Fantastisk dygtig pige

25. juni 2019

Mathilde har hjulpet Vores søn ved matematik eksamen

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mathilde D.'s kontaktoplysninger.