Louise C. - Lektiehjælp

2700 Brønshøj
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 130,-
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
28 år
Bruger siden:
30/11-2020

Tålmodig og pædagogik lektiehjælper

Jeg tilbyder lektiehjælp til folkeskole -og gymnasieelever i matematik, dansk og engelsk. Jeg kan desuden tilbyde hjælp til større (evt. tværfaglige) opgaver som SRP. På folkeskoleniveau kan jeg ligeledes hjælpe med fysik og biologi. Ud over et højt fagligt niveau, er jeg tålmodig, kreativ og god til at lære fra mig.
Vi husker og lærer bedst de ting, som vi synes er interessante eller sjove, og netop denne pointe tager jeg med i læringsprocessen. Jeg bestræber mig på at gøre læring sjovt og spændende, og jeg indretter lektiehjælpen efter den type læringsform som passer bedst til dig eller dit barn.

Lidt om min faglige og personlige baggrund: Jeg har taget en gymnasiel STX i sprogfag, hvor jeg har haft Dansk, Spansk, Samfundsfag og Historie på A-niveau. Efterfølgende har jeg taget matematik B og Fysik B på aftenskole og fået topkarakter. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med mit speciale i Virksomhedsstudier og Kommunikation på Roskilde Universitet.
Privat er jeg mor til to mindre piger, og så er jeg en positiv, tålmodig, kreativ og glad pige, som taler i øjenhøjde med alle mennesker.

Kvalifikationer

Jeg har i gymnasietiden været tutor for årgangen under mig, og så har jeg været hjælpetræner på et fodboldhold for 4-5 årige. Jeg har derfor erfaring med at lære fra mig til mange aldersgrupper. Som universitetsstuderende på Roskilde Universitet har jeg desuden stor erfaring med vidensdeling i forbindelse med gruppearbejde. I kombination med mine personlige egenskaber føler jeg mig fuldt udrustet til at tilbyde jer den bedste lektiehjælp.

Lad os vække nysgerrigheden sammen og gøre læring spændende! :-)

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Louise C.'s kontaktoplysninger.