Lilja L. - Lektiehjælp

5230 Odense M
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 120,-
Arbejdsradius:
12 km.
Alder:
24 år
Bruger siden:
7/3-2018

Lærerstuderende tilbyder lektiehjælp i matematik og engelsk

Jeg tilbyder lektiehjælp i matematik og engelsk til alle folkeskolens klassetrin. Hvis der ønskes lektiehjælp i nogle øvrige fag, kan vi sammen komme frem til en løsning.

Jeg går altid efter at undervise på en måde, som er med til at fange elevens interesse i faget. Derfor er det individuelt hvordan min undervisning foregår. Jeg har både erfaret og lært at dette er med til at motivere eleven til at lære endnu mere.

Kvalifikationer

Jeg læser til lærer på UCL i Odense, hvor jeg er kommet halvvejes gennem uddannelsen. Jeg er nu i gang med mit 5. semester.

Jeg har været i praktik af to omgange. I min første praktik underviste jeg to 7. klasser i engelsk, matematik og historie.
I min anden praktik underviste jeg på en specialskole for elever med både adhd, add, autisme og omsorgssvigt. Der prøvede jeg at undervise i alle fag på alle klassetrin. Gennem denne praktik fik jeg indsigt i, hvordan folkeskolens fag kan blive undervist til elever med større vanskeligheder og dermed elever som har brug for mere og anderledes hjælp til fagene.
Mine to praktikker har givet mig erfaring i, hvor vigtigt det er at benytte individuelle undervisningsmetoder til alle elever.

Yderligere har jeg også været lektiehjælper i både matematik og engelsk hos flere elever. Gennem lektiehjælpen har jeg erfaret hvordan jeg kan motivere elever til at lære mere. Dette har været med til at hjælpe eleverne til at øge deres færdigheder i faget, og dermed både stige i karakter på skolen og finde deres motivation til at lære mere.

Jeg er en tålmodig og positiv person, og derudover er jeg også god til at lære fra mig.
Sammen vil eleven og jeg finde den beste måde at arbejde på, sådan at lektiehjælpen vil blive både lærerig, spændende og hyggelig.

Omtale af Lilja L.

17. feb. 2020

Hej Vi bor i Odense. Og min datter har brug for lektier hælp til matematik Vh ilona

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Lilja L.'s kontaktoplysninger.