Gabriel L. - Lektiehjælp

2300 København
Timeløn:
kr. 195,-
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
27 år
Bruger siden:
10/10-2021

Lektiehjælper søger arbejde

Vil du have en motiveret og tålmodig lektiehjælper, så er jeg klar til hjælp og støtte i de fag, hvor der er brug for det. Ud over at være god til at kommunikere og lære fra mig, så går jeg også meget op i den gode energi og tone - så den vil ved siden af den professionelle hjælp også være til stede, når vi mødes.

Jeg tilbyder undervisning i dansk, engelsk, matematik og historie - fag, som jeg har fået 12 i.

Jeg synes, det er vigtigt at få så mange som muligt bedst igennem uddannelser og de fag, der heri finder sted. Dette er personligt en af de største årsager til, at jeg er lektiehjælper - netop for at sprede stærk faglighed iblandt os alle og særligt for dem, som finder det udfordrende. Jeg synes nemlig, at alle fortjener en god oplevelse med skolen.

Som underviser går jeg meget op i at mærke, hvordan eleven er som person, hvor elevens standpunkt er, og hvor vedkommende lærer bedst. For mig er disse aspekter meget vigtige, da det giver et rigtig godt udgangspunkt for mest mulig indlæring på bedst mulig vis. Kender jeg disse sider af eleven, og føler eleven sig tryg hos mig som underviser - så er der ingen grænser for, hvad vi sammen kan opnå.

Jeg er som person generelt meget ambitiøs og går meget op i helbred og velvære. I min fritid bruger jeg tid på styrketræning, klaver og selvfølgelig mine venner. Jeg har altid været glad for skole og her er mine yndlingsfag sprog, matematik og historie. Derudover er jeg glad for at arbejde med mennesker, hvilket også er grunden til, at jeg er underviser.

Kvalifikationer

Omtale af Gabriel L.

5. apr. 2022

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Gabriel L.'s kontaktoplysninger.