Frederik Dyrmose Bremer J. - Lektiehjælp

1050 København K
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
20 år
Bruger siden:
22/8-2017

Engageret lektiehjælper

Jeg tilbyder lektiehjælp i matematik på folkeskole- og gymnasieniveau, eftersom jeg selv studerer Forsikringsmatematik på Københavns Universitet. Hvorhenne: Elever kommer primært hjem til mig (er bosiddende på Østerbro), da jeg har et whiteboard jeg aktivt bruger i undervisningen, hvilket jeg har haft succes med at bruge (er en god måde at komme væk fra bøgerne/computeren og skulle formulere sig selv). Jeg kommer også hjem til elever og underviser, dog skal man være bosiddende i Købehavn. Hvordan?: Jeg kommer altid til et uforpligtende møde med eleven, og som oftest også forældrene hertil, hvor vi kort kan snakke om formålet med forløbet, forløbets varighed og de praktiske omstændigheder, inden forløbet startes.

Kvalifikationer

Jeg har haft arbejdet som lektiehjælper i MentorDanmark, hvilket jeg var meget glad for, men ønsker at danne mine egne rammer, hvorfor jeg tilbyder lektiehjælp her. Jeg har således erfaring med at undervise elever i både folkeskolen og gymnasiet. I gymnasiet studerede jeg i en eliteklasse for akademisk dygtige elever, hvor jeg brød skalaen ift. karaktergennemsnit. Jeg studerer på nuværende tidspunkt Forsikringsmatematik på Københavns Universitet, og har studiejob i kundeservice i en bank og i en analyse-afdeling.

Omtale af Frederik Dyrmose Bremer J.

10. apr. 2018

Jeg har i flere omgange fået hjælp af Frederik. Han er super dygtig og engageret, holder sine aftaler og har helt klart løftet mig fagligt. Har fået hjælp i både matematik og økonomi. Han kan kun anbefales!

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Frederik Dyrmose Bremer J.'s kontaktoplysninger.