Ena H. - Lektiehjælp

5450 Otterup
Timeløn:
kr. 120,-
Arbejdsradius:
35 km.
Alder:
21 år
Bruger siden:
30/10-2017

Lektiehjælp tilbydes af positiv og erfaren lektiehjælper

Hej :-)
Da jeg netop har afsluttet Gymnasiets STX tilbyder jeg nu lektiehjælp i særligt Matematik og Fysik til og med A-niveau på Gymnasiet.
Derudover tilbyder jeg også lektiehjælp i Dansk og Historie til og med A-niveau og i Kemi og Engelsk til og med B-niveau. Yderligere kan jeg hjælpe i mange andre af gymnasiets og folkeskolens fag.

Kvalifikationer

Jeg har netop afsluttet min STX på Odense Katedralskole, hvor jeg havde studieretningen Matematik A, Fysik A, Kemi B. Jeg er glad for og fagligt dygtig i stort set alle gymnasiets og folkeskolens fag, og vil derfor også rigtig fint kunne hjælpe i humanistiske fag og lignende.

Jeg er smilende og imødekommende af natur og er en meget omgængelig og tålmodig pige. Jeg har igennem det sidste år været ansat i Odense Katedralskoles lektiecafé og har også privat ved siden af hjulpet med lektiehjælp, hvilket jeg var utrolig glad for. Derudover har jeg også ofte hjulpet mine klassekammerater.

Som lektiehjælper gør jeg mig meget umage for, at lektiehjælpen skal være en udbytterig og behagelig oplevelse for begge parter, hvor eleven føler, at de bliver mødt med forståelse, netop hvor de er i deres forløb.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Ena H.'s kontaktoplysninger.