Daniel K. - Lektiehjælp

2800 Lyngby
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 100,-
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
19 år
Bruger siden:
20/9-2018

Hej, mit navn er Daniel, og jeg vil gerne tilbyde lektiehjælp i matematik

Jeg vil gerne tilbyde lektiehjælp til folkeskoleelever 6.-9. klasse, jeg går selv i 2.g på Ordrup gymnasium STX. Min matematiklærer har opfordret mig til at finde job som lektiehjælper i matematik, da hun mener, at mine evner i matematik er meget gode og hun synes, at jeg har vist evner for at kunne lære matematik videre, og forklare det, på en rigtig god måde til mine klassekammerater. Jeg afsluttede matematisk skriftlig eksamen i 9. klasse på Lyngby private skole med 12, 12, (jeg kom desværre ikke op i mundtligt matematik).

Kvalifikationer

Jeg har nu haft et job som pizzabud i 8 måneder, som jeg har passet og taget seriøst. Grunden til at jeg nu vil søge et nyt job her, som lektiehjælper er, at jeg godt kunne tænke mig et job, der kan viderebygge mine faglige evner og som kan give mig styrker jeg kan bruge i min fremtid.

Omtale af Daniel K.

4. dec. 2018

Daniel er startet som lektiehjælper i matematik for min søn i 7. klasse og det går rigtig godt. Daniel er super dygtig til at forklare metoderne på en måde, så det er til at forstå. Daniel har altid flere indgangsvinkler til problemløsningen. Jeg giver Daniel 4 stjerner, da det er hans første job og skal nå at opbygge noget erfaring.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Daniel K.'s kontaktoplysninger.