Christen A. S. - Lektiehjælp

8600 Silkeborg
Timeløn:
kr. 200,-
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
60 år
Bruger siden:
13/11-2018

Lektiehjælp og råd om arbejdsmetode tilbydes - også i kortere perioder med stor belastning og som intensiv eksamensforberedelse

afslappet, inspirerende og seriøs lektiehjælp og hjælp til samtidig at oparbejde gode arbejdsmetoder, så man oplever en sparringsproces.
Undervisningen kan også foregå hos mig i dertil indrettet lokale.
Undervisning længere væk mulig mod betaling af kørepenge eller via skype o. lign.

Kvalifikationer

Jeg har erfaring med lektiehjælp og mentorarbejde på 8. - 10. klasse, Gymnasieniveau og universitetsniveau. Jeg har en universitetseksamen i både fysik og matematik og har gennemført pædagogisk træning, og har derudover praktisk erfaring fra industrien med praktisk anvendelse af fysik og matematik, som gør det muligt at gøre indllæringern relevant og meningsfyldt. Derudover har jeg erfaring fra FDF og fodbold.

Omtale af Christen A. S.

6. apr. 2021

Fint samarbejde med Christen, og vi vil bestemt benytte os af Christens kompetencer igen om nødvendigt.

25. juni 2019

Forud for mundtlig eksamen i matematik A på gymnasiet hjalp Christen vores datter nogle timer. Dette hjalp til en bedre forståelse af de emner hvor det kneb lidt. En stor ros og tak til Christen for hans indsats, som hjalp vores datter rigtig meget.

29. jan. 2019

Vi er enorm glade for at have fundet Christen. Han er meget kompetent og har stor tålmodighed og giver tid til forståelse, Har en super glad datter, som har rykket sig meget efter de første 4 timers lektiehjælp.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Christen A. S.'s kontaktoplysninger.