Astrid Marie W. - Lektiehjælp

2300 København
Timeløn:
kr. 180,-
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
25 år
Bruger siden:
25/1-2021

Pædagogisk og faglig stærk lektiehjælper i fransk

Jeg tillbyder hjælp i fransk.

Kvalifikationer

Jeg elsker det franske sprog og nyder at lære det fra mig.

Til daglig læser jeg en bachelor i journalistik og politik og forvaltning og er netop kommet hjem fra et halvt års udveksling i Frankrig, hvor jeg har studeret på fransk. Jeg snakker næsten flydende fransk, hvilket er et niveau, jeg har tilegnet mig gennem fem års fransk i folkeskolen og i gymnasiet og ved at være au pair i et halvt år hos en fransk familie, hvor jeg også gik til franskundervisning.

Jeg har undervist flere elever (både folkeskole- og gymnasieelever) i fransk med stor succes, hvor jeg både har hjulpet elever løbende gennem året og med at blive klar til at gå til eksamen. Det har altid været en kæmpe fornøjelse, og jeg nyder at lære fra mig og dele min glæde ved det franske sprog.

Jeg har stor forståelse for, at det ikke altid er lige let at lære et fremmedsprog. For mig har det krævet hårdt arbejde at opnå det franske niveau, som jeg har i dag. Sammenlagt med min egen erfaring og min erfaring med at undervise i sproget er jeg god til at tilrettelægge undervisning, så det bliver lettere at lære sproget. For eksempel er det vigtigt tale så meget på fransk som muligt uanset niveau.

Jeg kan både hjælpe med det grammatiske, skriftlige og mundtlige.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis I har spørgsmål eller er interesserede i at få min hjælp til franskundervisning :)

Omtale af Astrid Marie W.

12. apr. 2022

Svarer ikke tilbage

10. nov. 2021

14. sep. 2021

Astrid er en rigtig sød og dygtig pige. Hun hjalp min datter med fransk, og vi kommer til at benytte hendes hjælp fremover.

30. mar. 2021

Vi har lavet en aftale med Astrid om læse- og lektiehjælp til vores søn og er meget glade for Astrids indstilling og bidrag. Vi ser frem til samarbejdet med Astrid.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Astrid Marie W.'s kontaktoplysninger.