Alexander D. - Lektiehjælp

2500 Valby
Timeløn:
kr. 130,-
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
26 år
Bruger siden:
6/1-2017

Passioneret og fagligt stærk journaliststuderende tilbyder lektiehjælp

Jeg tilbyder lektiehjælp i de fleste humanistiske herunder: dansk, engelsk, historie, psykologi, filosofi, oldtidskundskab og religion på gymnasieniveau.
Derudover tilbyder jeg lektiehjælp i samfundsfag, hvor jeg har en solid ballast gennem mit studie i journalistik og socialvidenskab.
På folkeskoleniveau kan jeg hjælpe i de fleste fag, dog ikke Matematik, Fysik/Kemi, eller Musik.

Kvalifikationer

Jeg har afsluttet gymnasiet med høje karakterer i overnævnte fag, og er nu igang med at læse journalistik-socialvidenskab.
Jeg har brugt meget min gymnasie- og universitetsgang på at hjælpe mine venner med at forstå diverse faglige kontekster, at skrive opgaver, og har haft stor succes med at hjælpe med eksamensforberedelse. Jeg har ca. 2 års konkret erfaring med lektiehjælp, hovedsageligt på gymnasiet niveau samt 9 klasse.
Jeg er god til at forstå komplicerede tekster og teorier, og formidle dem således at de bliver lette at forstå. Derudover er jeg god til at afskrække fra hadefag, og hjælpe med at strukturere en studiegang der passer til dine egne ambitioner, samt at vurdere hvordan du kan blive bedømt ud fra dine styrker frem for dine svagheder. Jeg har en meget bred forståelse af de humanistiske fag, og en af mine hovedkompetencer er at vise dig hvordan du kan bruge dine færdigheder fra et fag, på andre lignende fag, og derved styrke din generelle faglighed og imponere din lære med en din tværfaglige refleksionsevne.
Jeg elsker at lære fra mig, og er meget engageret og nærværende. Jeg håber meget at lektierne bliver en ting som vi kan hygge os med sammen.

Kontakt mig for mere information :)

M.v.h Alexander

Omtale af Alexander D.

14. nov. 2018

Alexander hjælper min søn med lektierne i dansk i 9. klasse. Han giver godt input til hvordan man skriver en dansk stil.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Alexander D.'s kontaktoplysninger.