Ahla H. - Lektiehjælp

2200 København N
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
5 km.
Alder:
18 år
Bruger siden:
18/6-2016

Frisk lektiehjælper vil udvikle din søn/datter

Hej! Jeg er studerende på HTX Vibenshus og jeg tilbyder hjælp til folkeskoleelever i følgende fag: dansk, engelsk, matematik, fysik/kemi, biologi og samfundsfag. Samtidigt hjælper jeg gerne 1.g'er i primært: Dansk A, Matematik B, Engelsk A, Samfundsfag A, Fysik B, Kemi B og Biologi A. Er du mindre god til et fag og har du brug for at få opløftet dine karakterer, eller har du bare brug for hjælp til dine lektier, så står jeg klar til at tage dig under mine vinger og hjælpe dig!

Kvalifikationer

Jeg har 2 års erfaring fra mit frivillige job som lektiehjælper hos Red Barnet Ungdom, hvor jeg hjælper, motiverer og vejleder elever i hvordan de skal løse deres opgaver. Derudover har jeg også 2 års erfaring med både tidligere og nuværende elever.

Omtale af Ahla H.

1. aug. 2017

Ahla er en postiv ung pige som vi er meget glade for. Hun er pligtopfyldende og tålmodig. Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med hende:)

10. juli 2017

Ahla er virkelig dygtig til at forklare, og har en hel masse tålmodighed. Min datter har fået lektiehjælp af hende i noget tid og vi er rigtige glad for hende. Min datter har haft problemer i matematik, og Ahla har været god til at hjælpe hende med 6. Klasses matematik. Jeg kan se og fornemme at min datter er blevet mere glad for faget, og føler sig mere sikker. Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med hende og kan 100% anbefale hende til andre.

7. mar. 2017

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Ahla H.'s kontaktoplysninger.